Хвойда-тур: продюсери Кондратюк і Ягольник розкритикували гастролі Ані Лорак в Україні

22:12, 16.01.2022
Хвойда-тур: продюсери Кондратюк і Ягольник розкритикували гастролі Ані Лорак в Україні

Ані Лорак планує дати три концерти в Україні із програмою "The Best". (facebook.com/AniLorak)

Плани співачки Ані Лорак, яка тривалий час перебуває в Росії, організувати гастролі в Україні у травні 2022 року, викликали резонанс у колах вітчизняного шоу-бізнесу.

 

Відомо, що Ані Лорак планує дати три концерти в Україні із програмою "The Best".

 

Як інформує Україна молода, одним з перших на це відреагував продюсер Олександр Ягольник, який навів свій коментар журналістам з цього приводу на своїй сторінці у Facebook.

 

На його думку, гастролі Лорак будуть дуже успішними.

 

"Гадаю, що в кожному місті Лорак збере повну залу та зривати її концерти вже ніхто не буде. На загальному фоні любові нашого президента до того, щоби згадувати про Крим російською мовою та російськомовності "слуг народу", люди будуть раді поверненню Ані Лорак", - вважає пан Ягольник.  

 

І додає, що у даному випадку йдеться про «свого роду перевірочні концерти».

 

«Якщо в неї все пройде гладко, то через рік у нас набагато активніше виступатимуть російські зірки. Спочатку будуть Лорак та Лобода, а потім приїдуть Кіркоров та Моргенштерн», - додав продюсер.

 

Водночас, його колега - продюсер Ігор Кондратюк, який і раніше гостро критикував Кароліну, відреагував лаконічно.

 

 

«Хвойда-тур», - написав він під постом Ягольника.

 

Раніше Ігор Кондратюк назвав гастрольні плани Ані Лорак "середньовічною дикістю, зневагою до всіх українців та іспанським соромом".

 

Зауважимо, що у 2021-му Ані Лорак дала в Україні два концерти в Одесі після кількарічної перерви. У нещодавньому інтерв'ю Лорак заявила, що є жертвою "політичного замовлення", за яким нібито стоїть одна заздрісна дівчинка.

 

Нині ж, у травні співачка хоче приїхати з концертами у Харків, Запоріжжя, Херсон. І навіть обіцяє українській публіці блок з українськими хітами. Так, у вересні вона вперше за 7 років презентувала україномовну пісню "Бачила".

 

Нагадаємо, раніше Ігор Кондратюк створив для Ані Лорак "плейлист" з хітами – "Гроші – мій Бог", "Навіщо мені совість, я – співачка", "Мені 42, але думати – нічим", а також заявив, що в неї "мало мізків", називав колаборанткою, яка для нього померла.

 

Як повідомляла «УМ», петиція Ігоря Кондратюка, яку він зареєстрував на сайті президента про повну заборону на виступи російським артистам в Україні набрала 25 тисяч підписів.

 

Втім, глава держави не підтримав петицію і переадресував її іншим органам влади.