На Харківщині «нагодували» ворогів отруєними пиріжками

06:39, 03.04.2022
На Харківщині «нагодували» ворогів отруєними пиріжками

Отруєні пиріжки уже чекають рашистів (Фото з сайту Pixabay)

Мирні жителі Ізюмського району чинять опір ворогу, який прийшов на українську землю, як можуть. Так патріоти  "пригостили" 30 окупантів отруєними пиріжками: двоє загинули, решта - в реанімації 


Як інформує Україна молода, про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.


«Місцеві жителі Ізюмського району "пригостили" росіян з 3-ї мотострілкової дивізії РФ отруєними пиріжками. У результаті двоє окупантів загинули одразу, ще 28 потрапили до реанімації. Їхній поточний стан – уточнюється", - йдеться у повідомленні.


Ще близько 500 військовослужбовців 3 мотострілкової дивізії РФ перебувають  у лікарнях через важке отруєння алкоголем невідомого походження. 


Нагадаємо, що раніше, ще на початку російського вторгнення, українські захисники після одного із боїв знайшли у кинутих рашистськими окупантами речах індивідуальні раціони харчування, так звані сухпайки – і виявили, що вони також є протермінованими, причому, на відміну від перев’язувальних пакетів, ще з 2015 року.


Імовірно, через це та проблеми із підвезенням їжі окупанти почали красти в українських селах курей.


Втім, українці дають відсіч окупантам і на цьому фронті. Згідно із перехопленими розмовами рашистських військовослужбовців, одна із українських бабусь нагодувала росіян отруєними пиріжками, знищивши таким чином вісьмох окупантів. 


Як інформує УМ, ужгородська  майстриня Марина Федчик виготовляє ляльки вуду, які символізують президента-агресора путіна. Гроші за продані сувеніри вона направляє  на потреби української армії.