Девід Бекхем віддав свій Instagram лікарці з Харкова, щоб показала світові як працюють медики під бомбами

11:18, 21.03.2022
Девід Бекхем віддав свій Instagram лікарці з Харкова, щоб показала світові як працюють медики під бомбами

Завдяки розповіді лікарки Ірини Кондратової, 71,4 мільйона підписників Бекхема дізналися правду про війну в Україні.

Харківський регіональний перинатальний центр на один день став зіркою акаунту в Instagram, який належить колишньому футболісту, а нині власнику клубу «Інтер» (Майямі) Девіду Бекхему.

 

Завдяки розповіді лікарки Ірини Кондратової, 71,4 мільйона підписників знаменитого спортсмена дізналися правду про війну в Україні.

 

Жінка розповіла, що перший день агресії здалися їй справжнім пеклом. Усіх вагітних жінок та породілей з немовлятами довелося евакуйовувати разом з медичним обладнанням до підвалу. І це в умовах, коли на місто постійно падали бомби та ракети.  

 

Її власний робочий день тривав 24 години на добу 7 днів на тиждень. Вона й понині перебуває тут постійно.

 

«Тепер я не лише керівник, - каже медик. – Мені доводиться працювати і за основною своєю спеціальністю – анестезіологом. Також я розвантажую товари, вирішую питання з логістикою і надаю психологічну підтримку».

 

Свою розповідь лікарка доповнила світлинами, на яких зафіксовані миті непростих, але разом з тим успішних «підвальних» буднів ХРПЦ.

 

«Мабуть, ми ризикуємо нашими життями, однак ми взагалі про це не думаємо, - резюмувала вона. - Ми любимо нашу роботу».

 

Як «УМ» вже повідомляла, подружжя Девіда та Вікторії Бекхем спільно з ЮНІСЕФ відкрили збір коштів на допомогу українським дітям, які постраждали від війни з Росією. Знаменита пара зробила перший фінансовий внесок, розмір якого склав 1,3 мільйона доларів.