Андрій Данилко закупив для українських військових бронежилети, каски й тепловізори.

18:14, 13.03.2022
Андрій Данилко закупив для українських військових бронежилети, каски й тепловізори.

Відомий український шоумен Андрій Данилко навіть не розглядає варіант покинути Київ

Український шоумен Андрій Данилко залишається у Києві і збирає допомогу Збройним силам України. 


Як інформує Україна молода, про це він розповів Україна24.


«Я залишаюся в Києві до останнього. Я не знаю, як там будуть розвиватися події. Я вірю в добре все одно. Я вважаю, що ворог в особі Путіна розраховує, щоб люди бігли, щоб люди кидали домівки. Я не доставлю їм цього задоволення. Я розумію, багато хто просто боїться, у них родини. Я залишився не тому, що я такий сміливець, а я навіть не розглядав такий варіант. Я абсолютно не боюся, і якщо я можу бути корисним, перебуваючи у Києві, я це роблю», – сказав Данилко. 


Андрій Данилко додав, що для допомоги Україні він виходить в прямі ефірі телеканалів, а для захисників закупив бронежилети, каски й тепловізори.


Раніше Андрій Данилко потішився, що Youtube заблокував канал російського пропагандиста Володимира Соловйова. Про це шоумен сказав в ефірі українського ТБ.


Окремо Андрій Данилко зупинився на зомбуванні росіян завдяки ЗМІ. Зокрема, співак згадав, як свого часу на собі відчув гоніння з боку відомих російських діячів, у тому числі пропагандиста Соловйова. Мова про пісню Данилка, яку він в образі Вєрки Сердючки виконав на Євробаченні у 2007 році.


«Це ж Перший канал Росії вигадав «Раша гудбай» замість слів Lasha Tumbai, які були в пісні. Як просто на біле сказати чорне? 


Тоді ж з підтримкою мені зателефонував нині покійний Армен Джигарханян і сказав: «Синочок, це вічна боротьба гулівера з ліліпутами». І після того мені нічого не страшно», – зізнався Данилко.


Як повідомляла УМ, десять тисяч доларів на користь Збройних Сил України переказала російська акторка Лія Ахеджакова. Вона впевнена, що гроші підуть у правильне русло.