Дванадцять «друзів» Святвечора: рецепти традиційних страв на святковий стіл
Різдвяний Святвечір завжди був для українців теплим сімейним святом, з прадавніми традиціями й стравами, котрі вживають із певною послідовністю. >>
За китайським календарем 2021 - рік бика.
За китайським календарем 2021 - рік бика. Щоб задобрити його обов'язково приготуйте новорічний салат з декорованою мордочкою бичка – смачно і красиво.
До Нового Року 2021 залишилось зовсім трішки, а це означає, що настав час складати святкове меню. SmachnoNews підготував для вас рецепт надзвичайно смачного салату з шиночкою, сухариками та грибами, а задекорувати ми його пропонуємо красивим бичком з помідора.
Інгредієнти:
– 200 г шинки;
– 400 г грибів;
– 2-3 цибулини;
– житні сухарики;
– 250 г пекінської капусти;
– 2 помідори;
– майонез;
– сіль.
Ретельно миємо та чистимо гриби, нарізаємо шматочками. Цибулю почистіть від лушпиння, наріжте кубиком та обсмажте на розігрітій сковорідці з невеликою кількістю олії.
Додайте гриби до цибулі та обсмажуйте близько 7 хвилин.
Наріжте шиночку соломкою, нашаткуйте пекінську капусту.
Змішайте гриби з цибулею, пекінську капусту та шиночку у салатниці та заправте спеціями та майонезом.
Додайте сухариків – перемішайте.
Перекладіть салат у красиву салатницю, сформуйте його за формою та зробіть декор з помідорів. Зробіть голову бичка, очі можна оформити з маслин або огірочків. Смачного!
Різдвяний Святвечір завжди був для українців теплим сімейним святом, з прадавніми традиціями й стравами, котрі вживають із певною послідовністю. >>
Мирні жителі Ізюмського району чинять опір ворогу, який прийшов на українську землю, як можуть. Так патріоти "пригостили" 30 окупантів отруєними пиріжками: двоє загинули, решта - в реанімації >>
Список страв складений за свідченнями Варвари Матвіївни Пашковської, в домі якої 1859 року у Києві прожив два тижні Тарас Шевченко. >>
Українську національну страву – борщ визнано, як один з найсмачніших супів у світі. >>
Здавалося б, мільйонери, а тим паче мільярдери можуть дозволити собі не лише дорогі авто, яхти, помешкання, що вже там казати про ресторани й вишукану їжу. >>
От уміють же люди пекти — не просто пекти, а надихати цим процесом ще багатьох людей так, що навіть не думається, зможеш чи ні, а береш і печеш. >>