Від Трампа вимагають негайно почати процес передачі влади

09:43, 09.11.2020
Від Трампа вимагають негайно почати процес передачі влади

Адвокат Трампа Руді Джуліані заявив про "масовий позов у масштабах всієї країни".

Позапартійна організація Центр по передачі президентської влади у США визнала результати виборів "ясними". Там закликали поки ще чинного лідера США розпочати процес передачі влади.

 

Також організація висловилася на підтримку перемоги Джо Байдена на президентських виборах, мовиться у заяві Center for Presidential Transition.

 

Центр по передачі президентської влади закликав чинного президента Дональда Трампа запустити процес передачі влади.

 

"Ми закликаємо адміністрацію Трампа негайно почати поствиборчий перехідний процес, а команду Байдена – в повній мірі використовувати ресурси, які є в наявності відповідно до закону про зміну президента", - зазначили в організації.

 

В організації також додали, політики-демократи завчасно приступили до планування перехідного періоду, набрали досвідчену та дисципліновану команду і підготувалися до вирішення тих проблем.


Як повідомляла УМ, 7 листопада американські ЗМІ написали, що кандидат від демократичної партії Джо Байден обраний 46-м президентом Сполучених Штатів. Він здобув перемогу в Пенсільванії, завдяки чому набрав необхідні для перемоги 270 голосів вибірників.

 

Після цього Дональд Трамп заявляв, що планує оскаржувати результати президентських виборів в Пенсільванії, де на думку Трампа сфальсифікували десятки тисяч голосів.
 

Особистий адвокат Трампа Руді Джуліані заявив про "масовий позов у масштабах всієї країни".

 

П`ятий президент Петро Порошенко привітав із перемогою на президентських виборах Джа Байдена