Усик - сосиска: Ф'юрі прокоментував майбутній бій з українцем

15:52, 24.10.2023
Усик - сосиска: Ф'юрі прокоментував майбутній бій з українцем

Якщо Усик порушить угоду, щодо бою у грудні, отримає позов до суду (Фото з відкритих джерел)

Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі оголосив дату очікуваного поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу проти володаря титулів WBA, WBO, IBO і IBF Олександра Усика. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Sky Spots. 

 

"Циганський король" заявив, що мегафайт з українцем відбудеться в грудні цього року. 

 

"Усик - сосиска. Ми повинні побитися в грудні, так мені сказали. У мене немає причин не вірити своїм людям. Тому Усик повинен вийти зі мною в ринг вже в грудні, у нього немає виходу. Він підписав контракт, тому якщо він цього не зробить, то порушить угоду і отримає позов до суду. В українця немає вибору", - зазначив Тайсон Ф'юрі. 

 

Нагадаємо, Олександр Усик підписав контракт на бій проти Тайсона Ф´юрі, 29 вересня. Повідомляється, що в Угоді був прописаний пункт про реванш для обох сторін. 

 

Раніше повідомлялося, що точна дата бою Усик - Ф'юрі стане відома після поєдинку «Циганського Короля» проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну. Цей бій пройде 28 жовтня в Саудівській Аравії. 

 

Додамо, що переможець бою Усик - Ф'юрі став першим абсолютним чемпіоном в королівському дивізіоні в XXI столітті. 
 


Як повідомляла УМ, після непростих і тривалих перемовин команди Олександра Усика (володаря чемпіонських поясів WBA, WBO, IBF) та Тайсона Ф’юрі (чемпіона світу за версією WBC) підписали контракт на проведення об’єднавчого бою.