Чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов загинув за Україну

09:37, 31.03.2023
Чемпіон світу з кікбоксингу Віталій Мерінов загинув за Україну

Спортсмен Віталій Мерінов, який став у ряди ЗСУ у перший день війни, загинув від кулі ворога. (facebook.com/ruslan.martsinkiv)

У бою з російськими загарбниками загинув Нацгвардієць Віталій Мерінов, який пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення рф в Україну.

 

Захисник був уродженцем Івано-Франківська. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив мер міста Руслан Марцінків.

 

«Непоправна втрата для Івано-Франківської громади.

Вночі від отриманих травм в бою у госпіталі помер Віталій Мерінов», – написав мер Франківська.

 

Як зазначив Марцінків, Віталій Мерінов був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. А також депутатом Івано-Франківської міської ради минулого скликання.

 

"Чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення. Під час одного з боїв Віталій  отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху.

 

У нього залишилась дружина та дворічна донька. Щирі співчуття родині та близьким", – написав очільник Івано-Франківська.

 

 

Як повідомляла УМ, 30 березня, з'явилося підтвердження про те, що у боях під Бахмутом загинув військовий 46-ої окремої аеромобільної бригади Збройних сил України, відомий культуролог та дослідник Євген Гулевич.