«Платиновий» Мудрик: «Челсі» заплатив рекордну для українського футболу суму

17:09, 15.01.2023
«Платиновий» Мудрик: «Челсі» заплатив рекордну для українського футболу суму

Український легіонер Михайло Мудрик, якому на початку цього місяця виповнилося 22 роки, підписав контракт з "синіми" на вісім з половиною років (Фото: сайт "Челсі")

До знаменитого лондонського «Челсі» перейшов футболіст збірної України та донецького «Шахтаря» Михайло Мудрик.

 

Як інформує УМ, про це повідомили 15 січня на сайті клубу.

 

22-річний гравець підписав контракт з клубом на вісім з половиною років. «Це великий клуб у фантастичній лізі, і це дуже привабливий проєкт на цьому етапі моєї карʼєри. Я радий зустрітися зі своїми новими товаришами по команді, і я з нетерпінням чекаю роботу та навчання під керівництвом Гремма Поттера та його колег», — сказав Мудрик.

 

Мудрик привернув увагу європейських топклубів, забивши 18 голів у всіх турнірах цього сезону, включаючи три голи та дві результативні передачі на груповому етапі Ліги чемпіонів. За збірну України Мудрик провів вісім матчів.

 

Футбольний клуб «Шахтар» повідомляє, що за гравця заплатили €70 мільйонів, ще €30 мільйонів український клуб може отримати у вигляді бонусів.

 

Нагадаємо, що дещо раніше півзахисник збірної України та італійської «Аталанти» Руслан Маліновський перейшов до французького клубу «Олімпік» з Марселю.

 

Як повідомляла УМ, Горизонт нових можливостей: Маліновський гратиме в одному чемпіонаті з кращими футболістами ЧС-2022.