Кріштіану Роналду став першою людиною, що має 500 млн підписників у Instagram

07:15, 22.11.2022
Кріштіану Роналду став першою людиною, що має  500 млн підписників у Instagram

Форвард Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду закріпився у статусі людини з найбільшою кількістю підписників у Instagram

Португальський футболіст Кріштіану Роналду став першою людиною у світі, яка набрала 500 млн підписників у Instagram

 

Як інформує Україна молода, про це свідчить статистика з акаунту Роналду в Інстаграмі.

 

У понеділок, 21 листопада, кількість підписників на сторінку Роналду в Instagram сягнула 500 млн. Більше фоловерів тільки в офіційного акаунту соцмережі – 570 млн. Сам же спортсмен підписаний на більш ніж 500 користувачів. Варто зазначити, що свій акаунт Кріштіану веде активно, регулярно публікуючи фотографії та відео.  Лише у лютому португальський футболіст, який виступає за англійський "Манчестер Юнайтед", перетнув позначку в 400 млн підписників. 

 

Друге місце за кількістю прихильників у цій соцмережі займає аргентинський футболіст Ліонель Мессі з французького ПСЖ - на його сторінку підписалися 372 млн людей. 

 

20 листопада стало відомо, що спільне фото Кріштіану Роналду та Ліонеля Мессі за добу набрало понад 57 млн лайків та стало найпопулярнішим в історії Інстаграм.

 

Нагадаємо, у 2021 році Кріштіану став першою людиною з 500 млн підписників у трьох соцмережах – Twitter, Instagram та Facebook. У тому ж році він встановив й інший рекорд — найпопулярніший пост в Інстаграм. Тоді спортсмен оголосив про вагітність своєї обраниці Жоржини Родрігес, набравши понад 32 млн лайків.

 

Як повідомляла УМ, рік тому зірковий  футболіст, нападник туринського «Ювентуса» та збірної Португалії Кріштіану Роналду першим у світі подолав позначку у 250 мільйонів підписників у соцмережі Instagram. До нього ще нікому не вдавалося зібрати на своїй сторінці  у соцмережі аудиторію у чверть мільярди читачів.