Кріштіану Роналду встановив рекорд в в Instagram: 250 млн підписників

08:30, 03.01.2021
Кріштіану Роналду встановив рекорд в в Instagram: 250 млн підписників

Кріштіану Роналду першим у світі подолав позначку у 250 мільйонів підписників у соцмережі Instagram.

Зірковий футболіст, нападник туринського «Ювентуса» та збірної Португалії Кріштіану Роналду першим у світі подолав позначку у 250 мільйонів підписників у соцмережі Instagram.

 

До нього ще нікому не вдавалося зібрати на свої сторінці у соцмережі аудиторію у чверть мільярди читачів.

 

Як передає Україна молода, про це повідомляє La Gazzetta dello Sport.

 

Зазначається, що акаунт португальської зірки футболу тривалий час залишається найпопулярнішим у світі, він випереджає співачку Аріану Гранде (214 млн підписників), актора Дуейна Джонсона (209 млн) та модель Кайлі Дженнер (207).

 

Давній конкурент Роналду, форвард «Барселони» і збірної Аргентини Ліонель Мессі займає 8-ме місце зі 175 мільйонами підписників. Серед футболістів далі йде бразилець Неймар (144 млн, 13-те місце), а також ікона стилю і футболу попереднього покоління — Девід Бекхем (65 млн, 39-те місце).

 

Крім цього, Роналду отримав у 2020 році найбільшу кількість лайків, а найпопулярнішим постом року став допис португальця, присвячений Дієго Марадоні, який нещодавно помер. Він набрав майже 20 млн лайків.

 

Як повідомляла «УМ», видання Forbes оприлюднило список 100 найбільш високооплачуваних зірок, який очолила модель Кайлі Дженнер.