Андрій Шевченко разом із UNITED24 планує відбудувати стадіон в Ірпені, відео

17:25, 05.11.2022
Андрій Шевченко разом із UNITED24 планує відбудувати  стадіон в Ірпені, відео

Шевченко закликає усю футбольну спільноту та великий бізнес долучатися до відбудови зруйнованого рашистами стадіону в Ірпені (Скріншот відео)

Український футболіст Андрій Шевченко спільно із UNITED24 розпочали новий збір на відбудову стадіону в Ірпені. 

 

Як інформує Україна молода, про це йдеться у Telegram-каналі проєкту.

 

Це буде перший проєкт UNITED24 у напрямі "Відбудова України". Легендарний футболіст вже залучив до збору клуб Мілан, який виділить на відновлення стадіону 150 000 євро.

 

У березні стадіон "Чемпіон" в Ірпені зруйнували російські окупанти. Після звільнення міста на футбольному полі зруйнованого понівеченого стадіону грали діти, тому амбасадор UNITED24 поставив собі за мету знайти гроші на відбудову.

 

 

Для цього необхідно зібрати 600 тисяч євро. За ці кошти будуть відбудовані трибуни,  поле та проведено освітлення.

 

Амбасадор Андрій Шевченко планує долучити до проєкту світову та українську футбольну спільноту, щоб на стадіоні "Чемпіон" виростали майбутні легендарні футболісти, відомі на весь світ. 

 

«Я приїхав на цей зруйнований снарядами стадіон і побачив, як по полю, не звертаючи уваги на великі чорні воронки, бігають з м'ячем діти.

 

Ворогу вдалося знищити футбольний майданчик, але не пристрасть наших дітей до улюбленої гри. Тоді я зрозумів, що маю відновити цей стадіон, і ми це обов'язково зробимо. Перші 150 000 євро із 600 000, які потрібні, вдалося зібрати завдяки клубу «Мілан»».

 

Шевченко закликає усю футбольну спільноту та великий бізнес долучатися.

 

 

Як повідомляла УМ, у Нью-Йорку відбувся благодійний захід, під час якого зірки вітчизняного та світового тенісу зібрали  $1,2 млн. для гуманітарної допомоги Україні.