Олександр Зінченко переходить в «Арсенал»

17:40, 20.07.2022
Олександр Зінченко переходить в «Арсенал»

Український футболіст Олександр Зінченко попрощався із головним тренером «Манчестер сіті» Хосепом Гвадіолою

Український півзахисник Олександр Зінченко залишив тренувальний табір «Манчестер Сіті» та переїжджає до Лондона грати за «Арсенал».

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола підтвердив, що український гравець команди Олександр Зінченко залишає клуб і продовжить кар'єру в «Арсеналі».
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє ISPORT.
 
«Зінченко переходить до Арсеналу. Його вплив, а також вплив Жезуса та Стерлінга був вагомим. Це неймовірні люди, вони – виняткові гравці, і тепер вони рухаються далі. Вони йдуть у відмінні клуби, і я радітиму їх подальшим успіхам»,— зазначив Гвардіола.
 
Як відомо, угоду вже укладено. Попереду в Зінченка друга частина медогляду, після чого про трансфер буде оголошено офіційно. 
 
У розташування «Арсенала» Зінченко має прибути до кінця тижня. Як і «Ман Сіті», лондонський клуб продовжує підготовку до сезону у Сполучених Штатах.
 
За інформацією Sky Sports, перехід українця обійдеться лондонцям у 30 мільйонів фунтів (35 мільйонів євро), ще 2 мільйони фунтів (2.3 млн євро) колишній клуб українця отримає у формі бонусних виплат.
 
Зінченко виступав за «Ман Сіті» упродовж п'яти сезонів. Однак у липні провідні британські ЗМІ повідомили, що український футболіст має залишити чемпіонів Англії.
 
Як повідомляла УМ, новий футбольний сезон в Україні розпочнеться 23 серпня, в День Державного прапора. Стало відомо, що «Шахтар» розірвав контракт з італійським тренером.