Джошуа висловив повагу Усику, який захищає Україну зі зброєю

16:43, 08.03.2022
Джошуа висловив повагу Усику, який захищає Україну зі зброєю

Олександр Усик прилетів з Лондона і записався до тероборони. (Фото з відкритих джерел)

Колишній чемпіон світу з боксу у надважкій вазі, британець Ентоні Джошуа висловив повагу своєму опоненту на ринзі, чемпіону світу Олександру Усику, за його рішення  вступити до лав територіальної оборони та захищати рідну країну від російських окупантів.

 

Як інформує Україна молода, про це Джошуа сказав у інтерв'ю SecondsOut.

 

"Я відчуваю до Усика лише повагу. Нехай він відпочине і розбереться з тим, з чим зараз має справу. Зараз ми не можемо говорити про бійцівську гру. Перенесення бою? Я не хочу згадувати про це. Зараз він через багато проходить, моя йому повага", - прокоментував рішення українця Усика британець Джошуа.

 

 

Днями Олександр Усик, виступаючи перед CNN, сказав, що реванш Ентоні Джошуа під сумнівом, оскільки він захищає Україну від вторгнення Росії Володимира Путіна:

 

«Я дійсно не знаю, коли я повернуся на ринг. Моя країна і моя гордість важливіші для мене, ніж пояс».

 

Зауважимо, що один із найкращих боксерів світу, володар чемпіонських поясів за версіями WBA/WBO/IBF у надважкій вазі Олександр Усик вступив до лав територіальної оборони Києва.

 

 

Також до лав тероборони Білгорода-Дністровського вступив інший відомий український боксер Василь Ломаченко.

 

Нагадаємо, що в ніч проти 26 вересня Усик переміг Джошуа одноголосним суддівським рішенням і завоював титули IBF, WBO, WBA і IBO в надважкій вазі.

 

Після цього британський боксер активував опцію реваншу, яка була прописана в контракті на перший бій. Другий поєдинок між Усиком і Джошуа повинен був відбутися до літа 2022 року, але повномасштабне військове вторгнення Росії в Україну зруйнувало геть усі плани.