Смерть Вірчиса: донька боксера щемно відреагувала на втрату

14:02, 29.01.2022
Смерть Вірчиса: донька боксера щемно відреагувала на втрату

Донька Аміна з батьком Володимиром Вірчисом. (facebook.com/VolodymyrVyrchys)

Аміна — донька українського боксера Володимира Вірчиса опублікувала зворушливий пост після смерті батька, якого знайшли мертвим.

 

Як інформує Україна молода, повідомлення з’явилося на сторінці спортсмена у Facebook.

 

«…У моїй сім'ї сталася велика катастрофа. Не стало мого Тата (я сміливо пишу «Тато» з великої літери), Вірчиса Володимира Володимировича. Я не хочу зараз вдаватися в подробиці. Сьогодні я просто скажу, що неймовірно горда бути дочкою найдобрішої, самої люблячої Людини в цьому світі», – написала Аміна. 

 

Вона також розповіла, що завжди пам’ятатиме батька щасливим, а також згадуватиме його слова: «Крім моєї Аміни та Амосова нікого розумнішого у своєму житті я не знаю».

 

«Дякую тобі, Татусю, за все, що ти мені дав і продовжуєш давати своєю сильною енергетикою. Я тебе дуже люблю», – ідеться у дописі дівчини.

 

 

Як повідомляла УМ, чемпіон Європи з боксу у надважкій вазі Володимир Вірчис на прізвисько Мисливець наклав на себе руки. Спортсмену було 48 років, він володів поясами інтерконтинентального чемпіонат світу за версією IBF та WBO. Останнім часом боксер перебував у депресії.