Євро-2022 з футзалу: Збірна України драматично пробилася до 1/4 фіналу

12:16, 29.01.2022
Євро-2022 з футзалу: Збірна України драматично пробилася до 1/4 фіналу

Під час драматичного матчу Збірної України з командою Португалії у Гронінгені. (Фото: uaf.ua)

Збірна України з футзалу програла у фінальному матчі групового етапу команді Португалії у Гронінгені, але усе ж таки пробилася до 1/4 фіналу турніру.

 

У драматичній боротьбі українці поступилися чинним чемпіонам Європи та світу, але змогли пройти до плей-офф, оскільки у паралельному матчі серби перемогли збірну Голландії з рахунком 3:2, хоча по ходу матчу поступалися нідерландцям у два м’ячі.

 

Про це повідомляє Україна молода з посиланням на Українську асоціацію футболу в суботу.

 

Зазначається, що підопічні Олександра Косенка набрали рівну кількість очок з Нідерландами та Сербією, проте завдяки розгромній перемозі над останніми змогли кваліфікуватися до 1/4 фіналу Євро-2022.

 

Так, у нашій збірній різниця забитих та пропущених м’ячів склала +3, тоді як у головного конкурента за друге місце – збірної Голландії: -3.

 

У 1/4 фіналу континентальної першості наша збірна зіграє із Казахстаном, який розгромив збірну Італії у групі В. Матч відбудеться в Амтердамі у понеділок, 31 січня.

 

Поєдинки фінального турніру проходять на арені Ziggo Dome в Амстердамі (груповий етап, плей-офф) та арені Martini Plaza у Гронінгені (груповий етап).

 

Як повідомляла «УМ», українець Андрій Шевченко може стати головним тренером Збірної Польщі з футболу.