Євро-2020: Збірна Австрії перемогла Україну

21:04, 21.06.2021
Євро-2020: Збірна Австрії перемогла Україну

Австрійці здобули вольову перемогу з мінімальним рахунком. (Фото з ФБ-сторінки Євро-2020)

Збірна України поступилася Австрії у матчі третього туру групи С чемпіонату Європи з футболу, який відбувся на «Арені Націонале» у Бухаресті в понеділок ввечері.

 

Як повідомляє Україна молода, австрійці перемогли українців з рахунком 1:0.

 

Єдиний гол матчу було забито у першому таймі: коли Алаба виконував подачу з кутового, Баумгартнер відклеївся від Забарного і підставив ногу, м'яч пішов точно у кут воріт.

 

До матчу в обох команд було по три очки після двох турів, тоді як збірна Нідерландів з шістьма очками достроково гарантувала собі перше місце в групі С.

 

Україні було достатньо нічиєї, щоб посісти друге місце. Австрії, щоб стати другою, треба було лише перемагати, що вона і зробила.

 

 

В іншому матчі квартету С в Амстердамі футболісти Нідерландів завдали поразки збірній Північної Македонії - 3:0.

 

Підсумкове турнірне становище: Нідерланди - 9 очок, Австрія - 6, Україна - 3, Північна Македонія - 0.

 

 

Отже після поразки Україна посідає третє місце в групі і її подальшу долю буде вирішено у інших матчах третьої групи: українці аби пробитися до плей-офф чекатимуть на підсумкове становище в інших групах.

 

Відзначимо, що Україна грає у фінальній частині чемпіонату Європи втретє поспіль. На домашньому Євро-2012 та у Франції 2016 року українцям не вдалося подолати групову стадію фінальних турнірів.