Змішані єдиноборства: Пуар’є сенсаційно нокаутував Макгрегора

19:08, 24.01.2021
Змішані єдиноборства: Пуар’є сенсаційно нокаутував Макгрегора

Дастін Пуар'є здолав Конара Макгрегора вже у другому раунді.

Американський боєць змішаних єдиноборств Дастін Пуар'є сенсаційно переміг технічним нокаутом уславленого ірландського бійця Конора Макгрегора під час турніру UFC 257 на "Бійцівському острові" в Абу-Дабі у неділю.

 

Ця перемога стала неочікуваною для фанатів, адже Макгрегор вперше у кар’єрі програв технічним нокаутом та ще й у другому раунді!

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляють світові ЗМІ.

 

Колишній чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор контролював ситуацію в першому раунді, але програв вже у другому.

 

Бій в легкій ваговій категорії відбувся на турнірі UFC 257 вперше з березня минулого 2020 року за присутності глядачів.

 

 

Більшість експертів ставили на перемогу Конора, а Пуар'є вважали аутсайдером - їхня перша зустріч в 2014 році завершилася менш ніж за дві хвилини перемогою ірландця.

 

Після бою ірландець сказав: "Неприємно. Важко так програвати, - сказав ірландець після поєдинку. - Я думав, я сильніше, але він провів хорошу серію лоу-кіків. Я від них так і не відійшов".

 

Мкгрегор також додав: "Чого тут виправдовуватися. Він провів феноменальний бій. А мені залишається переварити те, що трапилося, і - знову в бій".

 

 

Зазначимо, що влітку минулого року Макгрегор втретє за останні чотири роки оголосив про завершення кар'єри в змішаних єдиноборствах.

 

Якби Макгрегор виграв поєдинок з Пуар'є, він міг би теоретично розраховувати на бій-реванш з російським чемпіоном UFC у легкій вазі, дагестанцем Хабібом Нурмагомедовим, якому він програв у жовтні 2018 року.

 

Сам боєць з Дагестану восени минулого року оголосив про завершення кар'єри. Нурмагомедов в минулому перемагав і Пуар'є, і Макгрегора, але стверджує, що повертатися на октагон не планує.