Воротар Шахтаря Трубін емоційно прокоментував другу перемогу над Реалом

09:36, 02.12.2020
Воротар Шахтаря Трубін емоційно прокоментував другу перемогу над Реалом

Воротар не стримував емоцій та присвятив цю перемогу вболівальникам.

Голкіпер Шахтаря Анатолій Трубін прокоментував перемогу над Реалом (2:0) у матчі Ліги чемпіонів. Воротар не стримував емоцій та присвятив цю перемогу вболівальникам. 

 

Як інформує УМ, про це Трубін розповів у інтерв'ю ТК "Футбол".

 

Сьогодні перемога більше радості принесла, ніж успіх у першому матчі, тому що зіграли на нуль. Це важливо для воротаря, захисників і всієї команди. Гра була важка для всіх, але ми вірили в перемогу і один одного. Знали, що все може вийти. 0:10 – це був важкий удар, але у нас психологія переможців і ми змогли реабілітуватися.

 

"Якщо порівнювати перший матч з Реалом і зараз, то я вважаю, що психологічно я виріс. У першому матчі мені хотілося, щоб скоріше все закінчилося, то сьогодні я отримував задоволення до кінця від матчу", – підсумував Трубін.

 

Матч на НСК "Олімпійський" завершився сенсаційною перемогою "гірників" 2:0.

 

Чудову нагоду відзначитися втратив Маркос Асенсіо на 4-й хвилині, коли поцілив у стійку. Ще кілька гострих моментів підопічні Зідана створили у першому таймі, але забивав у матчі тільки Шахтар.

 

На 56 хвилині Дентінью скористався неузгодженими діями між захисниками мадридців, а Манор Соломон під завершення гри зумів завдати точного удару низом у ближній кут воріт Куртуа.

 

Шахтар зберіг шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Попереду у "гірників" гра проти Інтера на виїзді 9 грудня. У цей же день "вершкові" зіграють з Боруссією М.
У таблиці квартету В донецький клуб зрівнявся за очками із Реалом (7) і вийшов на друге місце.