Top Rank випустив документальний фільм про бій Ломаченко – Лопес

15:58, 13.10.2020
Top Rank випустив документальний фільм про бій Ломаченко – Лопес

У фільмі йдеться про підготовку до бою, конфлікті між бійцями тощо.

Промоутери Top Rank і транслятора ESPN.випустили двосерійний документальний фільм про поєдинок Ломаченко – Лопес.

 

У фільмі йдеться про підготовку до бою, конфлікті між бійцями, відносинах з батьками, карантині, риболовлі і багато іншого.

 

Відео опубліковані на ютуб-каналі Top Rank.

 

            Перша частина Blood Sweat and Tears

 

Бій Ломаченко – Лопес відбудеться 17 жовтня MGM Grand у Лас-Вегасі (США). В Україні це буде ранок 18 жовтня.

 

              Друга частина Blood Sweat and Tears

 

Цей бій мав відбутися ще 30 травня у Нью-Йорку. Та на заваді став коронавірус. Бій перенесли на невизначений термін. Однак не скасували.

 

На кону буде чотири пояси чемпіона у легкій вазі – WBA, WBO та WBC Василя Ломаченка та IBF, який належить Лопесу. Переможець стане абсолютним чемпіоном світу.

 

Якщо переможе Ломаченко, то він стане другим українцем в історії, який буде абсолютним чемпіоном світу. до цього таке досягнення підкорилося Олександру Усику у першій важкій вазі. Після переходу у важку вагу, Усик втратив чемпіонські пояси.

 

Ломаченко за цей бій мав отримати 3,25 мільйона доларів. натомість Лопес – лише 1,2 мільйона доларів. Але представники американського боксера не погоджувалися підписувати контракт на бій, якщо їх гонорар не зросте. У підсумку погодили, що Лопес отримає 2 мільйони доларів. Ломаченко ж зможе розраховувати на 2,7 мільйона доларів.

 

В контракті на бій немає пункту про реванш.

 

Українець Денис Берінчик, який є володарем титулу WBO International, може стати наступним суперником переможця цієї пари Чи буде Берінчик битися за чемпіонський пояс WBO: Ломаченко і Лопес визначать долю боксера .

 

В Україні бій між Ломаченком та Лопесом ексклюзивно покаже Ломаченко – Лопес: де дивитися онлайн бій за титули WBC, WBA, WBO, IBF платформа Megogo.