Київське «Динамо» - перший фіналіст Кубка України

17:09, 17.06.2020
Київське «Динамо» - перший фіналіст Кубка України

Перемога над "Минаєм" вивела біло-синіх у фінал Кубка України.

Київське "Динамо" стало першим фіналістом Кубка України. У півфінальному матчі у середу 17 червня динамівці з рахунком 2:0 перемогли ФК "Минай" із Закарпатської області.

 

Рахунок у цій зустрічі міг бути куди більшим на користь киян, а ось гольових моментів у господарів поля біля воріт "Динамо" майже не було. На дев`ятій хвилині рахунок в матчі був відкритий. Забитим голом відзначився Мікаель Дуелунд.

 

На 26-й хвилині головний арбітр гри Катерина Монзуль призначає пенальті за фол воротаря "Миная" на Дуелуенду. З 11-ти метрів бив Фран Соль, але не поцілив у ворота, передає видання "Ніжин"

 

На 39-й хвилині Дуелунд оформив дубль, обігравши голкіпера він забив гол у порожні ворота - 2:0. На 52-й хвилині Беньямін Вербич забиває третій м`яч, але рефері після перегляду ВАР скасовує взяття воріт, зафіксувавши офсайд. Ще кілька разів воротар господарів рятував свою команду після ударі Віктора Цаганкова та Де Пени.

 

Вже в доданий арбітром час після удару Богдана Оринчака м`яч влучає в стійку воріт киян.

 

Їхній суперник визначиться 24 червня у матчі між Маріуполем та Ворсклою. Фінальна гра у кубку має відбутися 8 липня на Арені-Львів.

 

Хоча матч проходив офіційно без глядачів, за забором за грою спостерігали кілька десятків футбольних вболівальниками, які принесли із собою банери.

 

Один з плакатів був на підтримку поліцейського Дерека Шовіна, який вбив афроамериканця Джорджа Флойда.

 

В іншому півфінальному матчі 24 червня зустрінуться "Маріуполь" та "Ворскла".

 

Як повідомляла УМ, біло-сині виграли принципову мінідуель у конкурента за місце в Лізі чемпіонів