Тенісист Ніколас Кіфер організував виробництво захисних масок

18:08, 05.04.2020
Тенісист Ніколас Кіфер організував виробництво захисних масок

В минулому четверта «ракетка» світу Ніколас Кіфер тепер виробляє захисні маски для боротьби з коронавірусом.

Відомий німецький тенісист, срібний призер Олімпіади-2004 у парному розряді Ніколас Кіфер вирішив не залишатися осторонь і зробити власний внесок у боротьбу з поширенням COVID-19.

 

Зокрема, на базі фабрики, де випускають одяг під його брендом, 42-річний пан Кіфер запустив виробництво захисних масок.

 

Про це повідомляють німецькі ЗМІ у неділю.

 

На рахунку Кіфера 6 титулів Асоціації тенісистів професіоналів (АТР) в одиночному розряді і особистий рекорд в рейтингу четверте місце, але нині він випускає медичні маски.

 

Колишній тенісист співпрацює з фабрикою Гольгера Гартца, на якій шиють одяг і тенісну екіпіровку під брендом спортсмена. Саме Гартц запропонував Кіферу зайнятися виробництвом захисних масок багаторазового використання і титулований тенісист цю ідею радо підтримав.

 

"Я не міг собі навіть уявити, що щось подібне може статися, - зазначив Кіфер. - Сумно, що зараз відбуваються такі події, але мені приємно надати допомогу і підтримку людям. У компанії Гольгера вручну виготовляють від 300 до 500 масок за день", - каже німецький тенісист Кіфер.

 

Як повідомляла «УМ», знаменитий футболіст, нападник «Ювентуса» Кріштіану Роналду пожертвував власні готелі в Португалії під лікарні для допомоги зараженим на коронавірус.