«Славний» радник президента: у сина лікаря вінницької МСЕК Власюка знайшли 13 квартир і три Tesla

21:05, 19.10.2024

У 2024 році президент Володимир Зеленський призначив Власюка уповноваженим з питань санкційної політики. (Фото: Фейсбук Юрій Ніколов)

Радником президента Володимира Зеленського по санкційній політиці працює Владислав Вікторович Власюк – син лікаря вінницької МСЕК Віктора Власюка, у якого журналісти знайшли 13 квартир і три автомобіля Tesla,

 

Також лікар вінницької МСЕК Віктор Власюк має спільну фірму ТОВ "Сонячні фермери" чинною головю вінницької МСЕК Юлією Даниленко. Можливо ця фірма має справу з сонячною енергетикою, тоді чоловік Даниленко дуже зручно працює у "Вінницяобленерго".

 

Як інформує УМ, про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Ніколов.

 

"Обоз" викотив розслідування про лікаря вінницької МСЕК Віктора Власюка. Він очолював цю структуру до 2014 року, а потім спустився на щабель нижче (його посаду зайняла Юлія Даниленко, до неї ми ще повернемось). Але зміг заробити на три автомобілі Tesla і тринадцять квартир. Найдорожча з них – шестикімнатні апартаменти на вул. Інститутській у Києві площею 260 квадратів.

 

І щось мені підказує, що з квартири на Інститутській Віктору Власюку дуже близько до Банкової, де радником президента Зеленського по санкційній політиці трудиться Владислав Вікторович Власюк. Да-да.

 

Я не бачив свідоцтв про народження, мені не зливали персональну інформацію про батька і сина. Але з відкритих джерел відомо, що наш вінницькій мсеківець Власюк з вищезгаданою мсечкою Юлією Даниленко мають спільну фірму – ТОВ "Сонячні фермери" (можливо це про сонячну електростанцію, чоловік Даниленко дуже зручно працює у "Вінницяобленерго").

 

Це ТОВ "Сонячні фермери" зареєстровані у Києві по вул.Пушкінська 28/9, кв 24. І саме за цією адресою у цьому ж офісі прописані чотири громадські організації радника президента - "Спільнота випусників юридичного факультету", "Асоціація з розвитку штучного інтелекту", "Юристи за екологію", "Адвокатська ініціатива "Стопбулінг" (тут співзасновником виступає брат-близнюк Владислава Віталій).

 

На фоні чуток, що хмельницька МСЕчка Крупа є дальньою родичкою голови Верховної Ради Сетфанчука (його батько очолював міську лікарню у Хмельницькому), це мене підштовхнуло до такої думки, що нові еліти у нас якісно відрізняють від попередніх. Це вже не діти олігархів. А діти МСЕК. Спостерігаємо у чистому вигляді перемогу контреліти над елітою)))) Хоча яка вона там контра))))

 

Про всяк випадок уточню. Радник президента Власюк - справді син вінницького мсечника. Але мсечник заробив свої квартири не завдяки сину, а навпаки. Це малі Власюки вийшли в люди на батькових статках, зароблених на видачі інвалідних довідок. І один з братів став радником Зеленського, а другий зараз є заступником голови Хмельницької ОДА.

 

Ще раз. Я в жодному разі не підозрюю, що мандат Зеленського якось допоміг їм сформувати батьків капітал. Я чесно назвав їх "дітьми МСЄК". Бо саме звідти вони отримали стартовий посил в життя", - розповів журналіст.

 

Як повідомляла УМ, Син арештованої глави Хмельницької МСЕК звільнився з посади начальника Пенсійного фонду.