Ігор Клименко відвідав бойові підрозділи МВС на Донеччині, фото

14:55, 06.07.2024

Міністр Клименко під час зустрічі з бійцями бригади «АЗОВ». (Фото МВС України)

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав бойові підрозділи системи МВС у Донецькій області: йдеться про бригади «АЗОВ», «ЛЮТЬ», спецпідрозділи  Національної гвардії та прикордонників.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба МВС у суботу.

 

«Донеччина, найгарячіший напрямок фронту. Насамперед відвідав бойові підрозділи системи МВС. Зустрівся із бійцями 12-ї бригади “АЗОВ”,”ЛЮТЬ”, спецпідрозділів Національної гвардії та прикордонниками», - зазначив міністр.

 

 

Клименко заслухав доповіді командування щодо оперативної обстановки на цій ділянці фронту.

 

«Вона складна - ворог тисне, не припиняє штурмових дій та спроб прориву лінії оборони. Водночас наші військовослужбовці та поліцейські продовжують міцно і впевнено стояти на своїх позиціях», - зауважив глава МВС.

 

 

За його словами, “особливу увагу приділив тривалому та змістовному спілкуванню із бійцями - саме тими, хто виконує завдання на “нулі”.

 

“Їхній досвід, пропозиції, бачення лише допоможуть нам покращити процес рекрутингу, навчання та перебування у лавах бойових підрозділів”, - підкреслив Клименко.

 

 

За успішно проведені операції міністр вручив бійцям ордени, медалі та нагрудні знаки та подякував воїнам за титанічні зусилля.

 

«За щоденною статистикою про бойові зіткнення, знищення техніки та окупантів стоїть подвиг, героїзм та відданість присязі кожного», - додав пан Клименко.

 

 

Як повідомляла "УМ", компанія «Українська бронетехніка» передала Нацгвардії України першу партію нових броньованих автомобілів «Новатор-2» із засобами РЕБ.