Медведєв лякає людську цивілізацію знищенням

14:20, 27.02.2023

Експрезидент росії Дмитро Медведєв черговий раз прогрожує усьому світу ядеркою

Заступник голови радбезу росії Дмитро Медведєв пригрозив апокаліпсисом та знищенням людської цивілізації, якщо постане питання про існування рф.

 

Як інформує Україна молода, про це Медведєв написав у статті для одного з пропагандистських ЗМІ РФ.  

 

«Якщо серйозно постане питання про існування самої Росії, воно буде вирішено аж ніяк не на українському фронті. А разом із питанням подальшого існування всієї людської цивілізації. І тут не повинно бути жодних двозначностей. Світ без Росії нам не потрібен»,– заявив Медведєв.

 

Він поскаржився, що, мовляв, "переговори з Україною важко розпочати через накачування київського режиму зброєю". У цьому контексті Медведєв також повторив риторику Путіна, який стурбований тим, що Україна отримує потужну допомогу.

 

«Наші вороги займаються саме цим, не бажаючи зрозуміти, що їхні цілі свідомо ведуть до тотального фіаско. Програшу для всіх. Краху. Апокаліпсису. Коли про колишнє життя доведеться забути на століття, поки не перестануть випромінювати радіацію димні завали»,- цинічно заявив Медведєв.

 

Радник Офісу Президента Михайло Подоляк відреагував на заяви Медведєва. Він звернув увагу на те, що Росія хоче безкарно тероризувати іншу країну, а коли отримує відповідь, то скаржиться, що її чіпають.

 

«Коли Росія укотре каже про ядерний конфлікт, бо "світ без РФ" їй не потрібен, постають два питання. Перше: а навіщо напали на іншу країну? І друге: пропонуєте світу дати вам право безкарно різати громадян іншої країни, а якщо вас добре б'ють, то одразу верещати "Не чіпайте нас!"?»– зазначив Подоляк.

 

В останні дні в Кремлі різко почала змінюватися риторика, в якій відверто говорить про розпад Росії. Член Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський звернув увагу на заяву все того ж Медведєва.

 

Він згадав слова Мєдвєдєва, який заявив, що якщо Росія програє у війні, то країна перестане існували.

 

«Мєдвєдєв каже, що розвал Росії – це недопустимо, тому що це та "червона" межа. Представники керівництва Росії починають говорити дуже приємні для нас речі. Вони усвідомлюють, що Росія вже на грані розвалу і що саме це – мета всього цивілізованого світу»,
– сказав Веніславський.

 

Народний депутат додав, що така зміна риторики Кремля відбулася на тлі поразок Росії на фронті.

 

Що цікаво, Путін теж заговорив про розпад Росії. Він заявив, що Захід буцімто має план розпаду Росії, внаслідок чого може зникнути етнос росіян. Путін намагається ще більше мобілізувати російське суспільство, представляючи війну, як загрозу самій Росії.

 

Як повідомляла УМ, нещодавно Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки росії заявив, якщо путін програє у війні проти України, то Росію розірвуть на частини, і вона перестане існувати.