Данілов назвав п'ять відмінностей ЗСУ та російських окупантів

17:54, 30.08.2022

Українська армія постійно вдосконалюється, тоді як рашисти витягають зі складів стару техніку та втрачають велику кількість особового складу

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов назвав п'ять відмінностей ЗСУ та окупантів. Він наголосив, що українці виборюють життя, а росіяни – уживаний унітаз і порцію "Боярышника". Окрім цього, ЗСУ постійно нарощують професіоналізм, а окупанти втрачають перевагу у кількості 
 
Мобілізаційний потенціал України постійно посилюється, а Кремль боїться загального призову, бо це є шляхом до внутрішньої дестабілізації. 
 
Як інформує Україна молода, про це він написав у Facebook
 
На думку Данілова, це одна з п'яти головних і вирішальних відмінностей між тим, як воюють Україна та Росія.
 
Не менш важливим Данілов вважає зростання консолідації навколо українського національного спротиву в Україні, тоді як підтримка війни серед росіян падає.
 
Третьою відмінністю він назвав те, що сили оборони України інтенсивно беруть на озброєння сучасну західну техніку, а армія РФ знімає зі зберігання стару радянську.
 
Окрім того, ЗСУ постійно нарощує свій професіоналізм, а окупанти поступово втрачають перевагу у кількості, пише секретар РНБО.
 
«Українці виборюють життя і майбутнє, росіяни воюють за унітаз б/в і порцію "Боярышника", – так сформулював Данілов п'яту причину.