Джонсон сів за кермо винищувача перед відставкою

15:07, 18.07.2022

Джонсон політав за кермом винищувача та порівняв свій політ із керівництвом партією

Прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон виступив у ролі пілота, сівши за кермо літака. Він порівняв цей політ з керівництвом партією.
 
Відео, зняте Борисом Джонсоном у кабіні винищувача Typhoon, було опубліковане Офісом прем'єр-міністра Великої Британії. 
 
Як інформує Україна молода, про це пише Talk TV у Твітері, а також Sky News.
 
Відео було знято на мобільний телефон під час навчань з дозаправки у польоті минулого тижня, але опубліковано лише у понеділок.
 
На відео видно, як неподалік винищувача, в якому летить Джонсон, у повітрі заправляється ще один літак.
 
Джонсон 18 липня виступить на авіашоу у Фарнборо та, за повідомленнями ЗМІ, порівняє політ зі своїм керівництвом Консервативною партією.
 
Він розповість про те, що провів «три щасливі роки в кабіні», а потім скаже: «Я збираюся без проблем передати управління комусь іншому, але хто б це не був, я можу сказати вам, що здвоєні двигуни цього консервативного уряду будуть ревіти».
 
Нагадаємо, британські депутати-консерватори у понеділок проведуть третій раунд голосування у Палаті громад за кандидатів на пост лідера Консервативної партії.
 
Як повідомляла УМ, Борис Джонсон пішов у четвер, 7 липня, у відставку, але залишатиметься на  посаді прем'єр-міністра Великої Британії до осені.
 
Читайте також: Борис Джонсон під час виступу, в якому оголосив про свою відставку, звернувся до українців і запевнив у подальшій підтримці у боротьбі з російською агресією.
 
За його словами, Велика Британія продовжить підтримувати Україну за будь-яких обставин, а також виконає все, що обіцяла.