Трамп обіцяє зробити Америку великою після лікування

10:35, 04.10.2020

Дональд Трамп вважає те, що відбувається з ним, "справжнім випробуванням".

Інфікований коронавірусом президент США Дональд Трамп заявляє, що має намір скоро повернутися до виконання обов'язків за поточною передвиборною кампанією.

 

Як передає «Україна молода», про це йдеться у відеозверненні Трампа, оприлюдненому в неділю.

 

"Думаю, я скоро повернуся. Я повинен повернутися, тому що нам ще потрібно зробити Америку знову великою", - наголосив глава Білого дому, який перебуває на лікуванні у військово-медичному центрі імені Уолтера Ріда в штаті Меріленд.

 

Також президент США розповів про своє самопочуття під час приїзду до медичної установи і на момент запису відео: "Коли я прибув сюди, то не дуже добре себе почував. Зараз я почуваю себе набагато краще".

 

Крім того, Трамп назвав те, що відбувається з ним, "справжнім випробуванням".

 

"Я починаю почувати себе добре, ми не знаємо, що станеться в найближчі кілька днів, я вважаю, що це справжнє випробування, тому ми подивимося, що станеться протягом наступних декількох днів", - зазначив 74-річний американський лідер.

 

Він також повідомив, що перша леді країни Меланія Трамп почуває себе добре і що вони збираються перемогти цей коронавірус.

 

Глава американської держави висловив подяку світовим лідерам за їхні співчуття на його адресу. Так, з побажаннями швидкого одужання виступили, зокрема, прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон, канцлер Німеччини Ангела Меркель, прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, президент Росії Володимир Путін, лідер КНДР Кім Чен Ин.

 

Раніше ЗМІ з'ясували, що президент США перебуває в гіршому стані, ніж той, який описав його лікар Шон Конлі. У Білому домі повідомили, що вирішальними для Трампа є найближчі дві доби.

 

Як повідомляла «УМ», експрезидента Петра Порошенка госпіталізовано із двостороннім запаленням легень до київської лікарні в суботу. Коронавірусом інфікована також донька Порошенка.