Бойовики знущалися над тілом загиблого біля Зайцевого медика

09:11, 22.07.2020

13 липня поблизу населеного пункту Зайцеве український боєць загинув, підірвавшись на вибуховому пристрої.

Російські окупанти на Донбасі здійснили наругу над тілом військового медика, який загинув біля Зайцевого і тіло якого було передано пізніше українській стороні.

 

Як інформує УМ, про це повідомляє  "Укрінформ".

 

У виданні розповідають, що відзняті знімки переданого окупантами тіла настільки жахливі, що "на них не можна дивитися і, тим більше, публікувати".

 

Тіло медика було розпороте від тазу до шиї, після чого грубо зшито. Також тіло не зберігалося у морзі, через що воно покрите великими трупними плямами.

 

Агентство нагадує, що раніше на контрольованих окупантами інформаційних ресурсах також викладалося відео, як у голові трупа медика стирчав ніж.

 

Як повідомляла «УМ», у понеділок, 13 липня на фронті загинуло троє захисників України. Командир взводу морської піхоти Дмитро Красногрудь «Мир» підірвався на міні поблизу селища Зайцеве в районі окупованої Горлівки.

 

Військовий медик Микола Ілін був підступно вбитий окупантами під час спроби евакуювати тіло полеглого морського піхотинця. Прізвище ще одного полеглого у тому бою воїна досі не оприлюднено.