«Дуже миле відео»: Милованов прокоментував відео Дубінського «про міністра дебіла»

12:41, 03.11.2019

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов вважає "милим" відео, де депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський обговорює ситуацію із нещодавніми образами у його бік.

 

Про це Милованов написав у Фейсбук.

 

Він назвав відеоролик "дуже милим", але попросив писати своє прізвище правильно "Милованов, а не Мілованов". 

 

 

"Дубинський випустив відео про міністра-дебіла (посилання внизу). Всі кричать "тебе мочать". На мою думку, дуже миле відео", – написав міністр.

 

 

У відповідь Милованов розповів про свої наукові досягнення: три вищих освіти, докторський ступінь з престижного університету, наукові статті, публікації про себе у виданнях та професійні досягнення.

 

Як повідомляла УМ, бізнесмен Ігор Коломойський вибухнув образами на адресу ексголови НБУ Валерії Гонтаревої і міністра економіки Тимофія Милованова, коментуючи скандальну пісню "Кварталу 95" про згорілий будинок Гонтаревої.

Тоді Милованов заявив, що не ображається на олігарха Ігоря Коломойського.

"Я цього не скриваю (приховую - укр.), що я дебіл… Я жартую. Так що тут головне не це, а результати. Моє бачення – скандал вичерпаний, того що висловилися всі…Думаю, що тут важливо, що ми бачимо дискусію всередині суспільства. Форма цієї дискусії комусь подобається, а комусь не подобається, але це нормально. У кожного є своя позиція. Позиції дуже різні – це і є, насправді, вільне суспільство", - сказав він.