Меджліс кримськотатарського народу підтримав президента Порошенка

07:19, 11.03.2019

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров

Меджліс кримськотатарського народу закликав громадян України підтримати кандидатуру чинного президента Петра Порошенка на виборах 31 березня.

Про це йдеться у рішенні Меджлісу кримськотатарського народу «Про вибори Президента України 31 березня 2019 року».

Відповідний документ оприлюднив голова Меджлісу Рефат Чубаров на сторінці у Facebook.

Меджліст також закликав кримчан брати участь у виборах на виборчих дільницях, розташованих на материковій частині країни.



 

У рішенні Меджлісу кримськотатарського народу «Про вибори Президента України 31 березня 2019 року» повідомляється, що результати виборів «матимуть надзвичайно важливе значення для відновлення суверенітету і територіальної цілісності незалежної України в межах її міжнародно визнаних кордонів, які включають Крим і Севастополь».

 

Як повідомляла УМ, в бюлетенях для голосування в день виборів будуть прізвіща 39 кандидатів. Адже п'ятеро кандидатів знялися свої кандидатури. Першим був Андрій Садовий - знався на користь Анатолія Гриценка. На його ж користь знялися лідер партії "Сила людей" Дмитро Гнап та висуванець пратії "Народний контроль" Дмитро Добродомов.

Балотуватися також відмовився народний депутат Євген Мураєв - передав своїх виборців лідеру "Опозиційного блоку" Олександру Вілкулу.

П'ятий кандидат, який відкликав свою кандидатуру: полковник ЗСУ Сергій Кривонос. Він знявся на користь Петра Порошенка.