Потерпілий розповів про причину стрілянини у Дніпрі

16:58, 25.07.2017

Стрілянина у Дніпрі сталася через конфлікт бізнесмена Едуарда Саакяна з партнером у будівельному бізнесі.

 

Про це в інтерв’ю Цензор.НЕТ розповів його брат Едмонд Саакян, який був поранений під час інциденту.

 

За його словами Едуар багато років вів бізнес з ізраїльтянином Шоломом Нахшоном, з яким і виник конфлікт через останній проект - багатоквартирний будинок на вулиці Абхазькій, 26.

 

«Після того, як продали всі квартири, Нахшона зажадав від брата 119 тисяч доларів. Це ціна останньої квартири», - сказав він.

 

Саакян заявив, що ізраїльський бізнесмен почав погрожувати братові, але в поліції не відреагували на ці заяви.

 

«14 липня ворота його будинку облили кров’ю, до них поклали траурний вінок», - заявив постраждалий.

 

На місці, де сталася стрілянина, була запланована зустріч, яка спочатку відбувалася спокійно. Пізніше під'їхали ще 4 людини, один з них направив на нього револьвер. Він сказав брату, що залишає місце інциденту, а насправді пішов до машини за карабіном.

 

«Як тільки я спробував взяти до рук зброю, бандити відкрили вогонь. У мене потрапила друга або третя куля. Стріляли в упор. Я відкрив вогонь у відповідь з-за машини. Потім у мене ззаду вистрілили з дробовика. Вони підготувалися до нападу, оточили нас, мабуть, припускали, що будуть стріляти», - розповів він.

 

Саакян повідомив, що кулі з автомата влучили в живіт та плече. Чотири великих дроби потрапили в ноги.

 

Нагадаємо, 24 липня у Дніпрі сталася стрілянина. Зброю, автомат Калашникова, із якого стріляли, викинули дорогою з місця пригоди. Внаслідок конфлікту загинули два ветерани АТО.