Екс-офіцер ФСБ Ілля Богданов визнав постановкою відео зі свого звільнення

08:03, 20.11.2016

Ілля Богданов тепер працюватиме в прес-службі СБУ? (Фото з архіву.)

Колишній офіцер ФСБ Ілля Богданов зізнався, що відео, оприлюднене Службою безпеки України, є не оперативною зйомкою його звільнення з полону російських замовників спецпідрозділом "Альфа".

Про це заявив сам екс-фсбшник в інтерв'ю Depo.

"Це відео знято не в момент захоплення злочинного угруповання. Це знімалося, коли проводився слідчий експеримент", - прокоментував Богданов відео СБУ, яке раніше піддали сумнівам користувачі інтернету.

Так, кадри ролика здалися надто постановочними, окрім того мешканці Харківської області стверджували, що у них немає снігу, який видно на відео.

При цьому Ілля Богданов переконує, що сама спецоперація з його звільнення  з лап ГРУ Росії таки правда.


"Є записи телефонних переговорів, які не були оприлюднені, тобто тих, коли я був на волосину від смерті, і не було ніякої надії на когось. Одне можу сказати про ці переговори, вони там у ГРУ абсолютно кінчені виродки", - каже  Богданов.

Він також повідомив, о збирається працювати в прес-центрі СБУ. " "Мені випало попрацювати на безпеку України у прес-центрі СБУ. Я погодився і подаю документи", - повідомив він через Facebook.

Нагадаємо, у п'ятницю голова СБУ Василь Грицак похвалився спецоперацією зі звільнення екс-офіцера ФСБ Іллі Богданова, який перейшов на бік України і за це начебто був схопленим на замовлення Кремля.