Марія Бурмака втратила батька

14:35, 03.08.2016

Батько відомої співачки і телеведучої  Марії Бурмаки Віктор Павлович Бурмака помер у вівторок ввечері після тяжкої хвороби.

 

Про це співачка повідомила на своїй сторінці у «Фейсбуці».

 

«Останні пару місяців були невиносимі, останні пару тижнів – це був ад. Він стійко тримався і от сьогодні о 20-15 його душа відлетіла у вічність. Ми були поряд. Я дуже вірю, що вже зараз він зустрів маму , яку дуже любив. Упокой, Господи, його душу. Дякую Боже за все», - написала вона.

 

Віктору Павловичу було 69 років. Як відомо, останні чотири з половиною роки він боровся із важкою онкологією.

 

«Боролись ми всі. Я дуже дякую кожному, хто був поряд. Ваша моральна, фізична і фінансова підтримка була неоціненною. Я ніколи не залишу вас в біді», - зазначає Марія.

 

Останнім часом Марія Бурмака разом із батьком записували новий альбом дитячих пісень, слова до яких писав саме Віктор Павлович. Пісні на його слова увійшли і до першого альбому, який ліг в основу дитячої вистави «Мама сказала «Ні», прем’єра якої з успіхом пройшла взимку у столичному театрі Франка.

 

А загалом Віктор Бурмака був професором і кандидатом історичних наук, автором більше 200 наукових, науково-популярних та публіцистичних творів.

 

Прощання із Віктором Бурмакою відбудеться завтра, 4 серпня, о 10-тій в церкві у Киівському військовому госпіталі, де він лікувався останні два тижні. Поховання після Служби Божої на кладовищі у Бортничах, поряд з могилою дружини.

 

Колектив «України молодої» висловлює щирі співчуття Марії Бурмаці та всій родині.