Залужний і Шаптала на Запоріжжі узгодили подальші кроки щодо контрнаступу, відео

20:23, 19.09.2023

Залужний під час спілкування з командувачами бригад оперативно-стратегічного угруповання "Таврія". (Скріншот відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний та начальник Генерального штабу ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Шаптала узгодили подальші кроки щодо контрнаступу на Запоріжжі.

 

Залужний та Шаптала вислухали командувачів бригад оперативно-стратегічного угруповання "Таврія" та обговорили ситуацію на цьому напрямку фронту.

 

Як інформує Україна молода, про це Валерій Залужний повідомив у оцмережах у вівторок ввечері, а також виклав відповідне відео.

 

"Оперативно-стратегічне угруповання військ (ОСУВ) "Таврія". Із начальником Генерального штабу провели спільну роботу з командувачами та командирами бригад оперативно-стратегічного угруповання. Обговорили та узгодили послідовність наших кроків з урахуванням зміни оперативної обстановки на фронті, активності противника та всіх можливих загроз", - поінформував «залізний» генерал.

 

Пан Залужний наголосив, що "попри шалений опір ворога, наші захисники невпинно та рішуче продовжують вести наступальні дії задля звільнення української території".

 

На оприлюдненому відео видно, що Головнокомандувач ЗСУ та начальник ГШ ЗСУ перебували в межах Оріхівського району Запорізької області.

 

 

Як повідомляла "УМ", нещодавно Залужний обговорив з генералами окремих країн НАТО питання посилення ППО