Едуард Басурін вигадав чергового розіп'ятого хлопчика: раба, принесеного в жертву Перуну (відео)

09:23, 17.07.2017

Едуард Басурін вразив соцмережі фейком про Перуна

Едуард Басурін, який озвучує "військові зведення" терористів "ДНР", повідомив черговий фейк про "розіп'ятого хлопчика", який розсмішив користувачів соцмереж.

Цього разу, практично до 3-ї річниці фейку про "розіп'ятого в Слов'янську хлопчика", пропагандисти окупантів перейшли на історії про жертвопринесення військовополонених рабів.

"ДНРівська" пропаганда в особі Басуріна розповіла "про чергові звірства радикалів".

Під приціл пропагандистів потрапила 57-ма мотопіхотна бригада, сформована із батальйонів територіальної оборони.

"12 липня цього року група військовослужбовців 57-ї мотопіхотної бригади, що раніше входила до націоналістичного руху "Правий сектор", сповідуючи слов'янське язичництво, відзначаючи древнєслов'янське свято "Вибір жертви Перуну", в одній із лісових зон населеного пункту Первомайське поблизу Авдіївки, побудували святилище язичницькому богу Перуну і принесли на ньому в жертву раніше вважавшогося зниклим безвісти Прохарчука Євгенія Вікторовича 1979 року народження", - із серйозним обличчям повідомив Едуард Басурін.

Після цього він повідомив, що згідно зі старослов'янськими канонами проведення даного свята супроводжується жертвопринесенням рабів із захоплених у полон ворогів.




У соцмережах уже висміюють заяву Басуріна.

"А-а-а-а-а-а-а-а-а. Новий виток дибілізму!!! Перун, язичники і кровава жертва... Відчуваю, скоро ми дізнаємося про канібалізм в ЗСУ. Дайте Басуріну таблетку... або принесіть його в жертву Ярилі, це невиліковно", - прокоментував Костянтин Машовець.

В комерях до новини користувачі висувать різні ідеї щодо такої заяви.





"Басурін: сьогодні обстріляли Донецьк блискавками такі військові злочинці як Зевс, Перун... сміх сміхом. але скоро і таке "споживати" будуть", - коментує в Twitter заяву про жертвопринесення користувач із ніком Люфт Ганза.