У Кремлі прокоментували зникнення Шойгу

15:21, 24.03.2022

Шойгу дуже зайнятий і не має часу для медіа (Фото з відкритих джерел)

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков прокоментував  медійне зникнення міністра оборони рф Сергія Шойгу та чутки про його стан здоров’я.


Як інформує Україна молода, про це повідомляє російське ЗМІ "Медуза"


Спікер Кремля наголосив, що у міністра наразі багато справ і не час для медійної активності.


Відповідаючи на питання про здоров'я міністра, оскільки раніше в соцмережах стали з'являтися публікації, що у Шойгу проблеми із серцем, Пєсков сказав, що не потрібно слухати видання, які публікують подібну інформацію.


З інших питань, зокрема на тему, як зараз працюють канали зв'язку між російськими та американськими військовими відомствами і чи є контакт у Шойгу з керівництвом Пентагону, він закликав звертатися до Міністерства оборони.


Раніше російські журналісти помітили зникнення очільника Міноборони Росії Сергія Шойгу із публічного простору.


Нагадаємо, Офіс президента назвав умову, коли Зеленський може зустрітися із Путіним. Також Подоляк каже, що Росію чекає приголомшливе фіаско у війні проти України. 


Як повідомляла УМ, близько двох тижнів у ефірах росії перестав з'являєтися  міністр оборони Сергій Шойгу. Останній раз він з’являвся в публічному просторі 11 березня. В оточенні Шойгу стверджували, що у того – нібито хвороба серця.


Радник голови офісу Зеленського Михайло Подоляк назвав це зникнення Шойгу "цікавим", але зауважив, що з інформаційного простору зникли ще кілька ключових політичних фігур країни-окупанта.