Депутат Віталій Градинар виступив з промовою на тлі Путіна

15:15, 03.01.2022

Депутат від ОПЗЖ Болградської районної ради привітав українців на тлі Путіна

Депутат від ОПЗЖ Болградської районної ради (Одеська область) Віталій Градинар,  відомий своєю проросійською позицією, привітав українців з Новим роком на фоні телевізора, де транслювалося привітання президента РФ Володимира Путіна, і побажав усім «миру й благополуччя»

 

Як інформує Україна молода, своє провокаційне привітання депутат опублікував у Фейсбуці.

 

Зауважимо, що у 2020 році Віталій Градинар був обраний депутатом Болградської районної ради в Одеській області від партії «ОПЗЖ» і став одним з 15 членів найчисленнішої фракції районної ради.

 

До цього він у 2015-2020 роках також був депутатом Болградської райради у попередньому форматі старого Болградського району, куди був обраний від «Опоблоку». 

 

Також, судячи з його сторінок у соцмережах, депутат любить фотографуватися з кумом Путіна Віктором Медведчуком, називає нецензурними словами тих, хто мітингує проти Медведчука, а також репостить інтерв'ю Медведчука пропагандистському телеканалу «Раша Тудей».

 

Крім того, Градинар  висловлював жаль, що в Україні не використовували російську вакцину від коронавірусу. 
 

Як повідомляла УМ, міський голова Полтави Олександр Мамай внесений до бази сайту «Миротворець» за скандальні висловлювання в дусі російської пропаганди про «братовбивчу» війну в Україні, в якій нібито беруть участь наддержави – США і Росія.