Сергій Шахов з «Волі народу» пропонує на рік «розв'язати руки» Зеленському

13:15, 14.05.2019

Сергій Шахов підтримує нового президента (кадр ZIK)

Народний депутат України, член депутатської групи "Воля народу" Сергій Шахов вважає, що президенту Володимиру Зеленському сьогодні потрібно дати повноваження на рік і "максимально не чіпати" ні імпічментом, ні позбавленням його повноважень.
 
Про це депутат сказав в ефірі програми "HARD з Влащенко" на телеканалі ZIK.
 
"Ви бачите, що вже демократи почали, демократи, хтось з "Самопомочі", ... (Оксана, - ред.) Сироїд, якщо не помиляюся, законопроект про імпічмент президенту, про зняття з президента повноважень. Та він ще президентом не став, люди добрі, ви що робите?", - сказав депутат.
 
Він заявив, що недоторканість в Україні "треба негайно зняти з народних депутатів, привілейованих не повинно бути в нашій державі".
 
За словами Шахова, сьогодні також "нічого не можна зробити" з недоторканістю суддів, які приймають рішення на користь бандитів.
 
"Треба саджати в тюрми також і тих, хто випускав кривавих цих міністрів ЛНР, ДНР, або мера того ж Стаханова, який почав референдум. Але президенту Зеленському сьогодні потрібно дати повноваження на рік, максимально не чіпати, ні імпічменту, ні позбавлення його повноважень", - вважає Сергій Шахов.
 

Депутат зізнався, що він підтримує новообраного президента Володимира Зеленського.
 
"З Володимиром Олександровичем я особисто знайомий. Ми бачились декілька разів на корпоративах. І на сьогоднішній день я прийняв для себе рішення будувати, відновлювати та допомагати", - зазначив Сергій Шахов.
 
Однак якщо пан Зеленський "займе нішу олігархів", нардеп Шахов буде проти нього.
 
"А якщо він прийме сторону народу, я буду за нього", - пообіцяв депутат.
 
Як повідомляла "УМ", раніше кілька фракцій Верховної Ради звернулись до Володимира Зеленського з вимогою розповісти про свої кроки на посаді президента, а також наголосили на необхідності закону про імпічмент.