Каськів сплатив у бюджет 7,5 мільйонів збитків за фіктивне розміщення реклами

18:53, 01.11.2017

Генеральна прокуратура розслідує лише один епізод діяльності Владислава Каськіва (slovoidilo.ua)

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що Владислав Каськів сплатив усю суму збитків по епізоду з псевдорозміщення реклами, які розслідує ГПУ.

На брифінгу Юрій Луценко повідомив, що сплата збитків відбулася у суботу, 25 жовтня.

"Я сьогодні отримав документ. Головне управління Державної казначейської служби України листом від 31.10 на наше ім’я повідомило щодо зарахування коштів до бюджету: від Каськіва В.В. перераховано кошти до бюджету згідно з меморіальним ордером від 25.10.2017 в сумі 7470990,65 гривень, які 25.10 були зараховані на відповідний рахунок, відкритий за кодом класифікації доходів бюджету "Суми стягнені з винних осіб за шкоду заподіяну державі, підприємству, установі, організації". Повне призначення платежу – відшкодування Каськівим Владиславом Володимировичем у кримінальному провадженні", - пояснив він, як саме було здійснено оплату збитків до держбюджету.

При цьому Юрій Луценко зазначив, що Генеральна прокуратура розслідує лише один епізод діяльності Владислава Каськів, а всіма іншими займається Національне антикорупційне бюро.




На брифінгу Юрій Луценко наголосив, що Владислав Каськів був екстрадійований з Панами, а не прилетів за власним бажанням, хоча екс-керівник Держкомінвестпроекту не заперечував проти передачі його до України.

Також Генеральний прокурор наголосив, що Владислава Каськіва не звільнили від відповідальності, а лише відпустили під заставу. кримінальна справа проти нього і далі буде розглядатися в суді.

Як повідомляла "УМ", Владиславу Каськіву Печерський райсуд встановив заставу в розмірі 160 тисяч гривень, які він має внести протягом 5 днів.