Шон Пенн та Бен Стіллер стали нев'їзними до росії

17:37, 05.09.2022

Росіяни назавжди заборонили в'їзд на свою територію Шону Пенну та Бену Стіллеру

Американських акторів Шона Пенна та Бена Стіллера, які підтримують Україну у війні з рф, росія включила до чорного списку та заборонила в'їзд. 

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляється на сайті російського МЗС.

 

Відтепер їм на постійній основі заборонено в'їжджати до країни-агресорки. 

 

Також під російськими санкціями опинились низка американських сенаторів: Рік Скотт і Кевін Крамер, які у липні подали законопроєкт про санкції на продаж російської нафти Китаю, Кірстен Сінема, Патрік Тумі, а також міністерка торгівлі Джина Раймондо із заступниками, представники американського бізнесу та громадських організацій.

 

Російське МЗС вважає, що ці люди відповідають за руйнування двосторонніх зв'язків і нагнітання конфронтації між РФ і США.

 

Нагадаємо, Шон Пенн перебував у Києві на момент початку повномасштабної війни. Як наголошував актор, український народ та президент «стали історичними символами відваги та принципів».. Удруге Пенн відвідував Україну в червні.

 

Бен Стіллер – посол доброї волі ООН. Він приїжджав до України 20 червня. Йому важливо було на власні очі побачити зруйнований рашистами Ірпінь і Макарів на Київщині та розказати світові, що війна має припинитися.. Під час свого візиту він встиг також зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

 

Як повідомляла УМ, нещодавно Шон Пенн та Бен Стіллер були нагороджені Володимиром Зеленським орденами «За заслуги» III ступеня.