Євро-2024: Захисники Азовсталі підтримали збірну перед матчем зі Словаччиною, фото

12:46, 21.06.2024

Із захисниками поспілкувалися та сфотографувалися президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер збірної Сергій Ребров. (Фото УАФ)

Тридцять захисників «Азовсталі», які були в російському полоні та зазнали серйозних поранень, підтримали національну збірну України перед матчем групового етапу Євро-2024 проти Словаччини, який відбудеться у Дюссельдорфі 21 червня о 16.00.

 

Ветерани, які наразі проходять реабілітацію у Німеччині, приїхали до табору збірної напередодні і стежили за передматчевим тренуванням синьо-жовтих.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Українська асоціація футболу в п’ятницю.

 

Військові разом зі збірною звернули увагу на те, що близько 1 500 захисників «Азовсталі» досі перебувають у полоні в росії, а загальне число військовополонених на кілька тисяч більше.

 

 

«Серед хлопців, які були на тренуванні перед другим матчем, багато військових родом із Маріуполя, також був і запеклий уболівальник луганської «Зорі», - інформують в УАФ.

 

 

Із захисниками поспілкувалися та сфотографувалися президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер збірної Сергій Ребров.

 

В Асоціації додають, що загалом три групові поєдинки збірної України на чемпіонаті Європи відвідають близько 300 наших ветеранів.

 

 

Поєдинок Словаччина — Україна відбудеться у п'ятницю, 21 червня, на стадіоні "Дюссельдорф Арена". Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

 

Як повідомляла «УМ», Національна збірна України розпочала виступ на Євро-2024 у Мюнхені з розгромної поразки від Румунії з рахунком 3:0.