Володимир Кличко обурений тріумфом Ломаченка без прапора України

08:45, 13.12.2021

Ломаченко на церемонії оголошення переможця використав не прапор України, а жовто-червоний прапор Білгород-Дністровського. (Фото з відкритих джерел)

Легенда світового боксу українець Володимир Кличко розкритикував появу свого співвітчизника та колеги Василя Ломаченка у ринзі після перемоги над ганцем Річардом Коммі без національного прапора.

 

Як інформує Україна молода, свою позицію щодо патріотизму Володимир Кличко навів у Twitter.

 

«Патріотизм чи національна гордість — це почуття любові, відданості та прихильності до батьківщини. Це почуття — це спільна єдність людей», - навів визначення з Вікіпедії Володимир.

 

І додав: «Василь Ломаченко переміг, вітаю, але чи репрезентував він країну, не використовуючи її прапор? WTF (якого біса – Ред.)».

 

Зауважимо, що Василь Ломаченко, який став Інтерконтинетальним чемпіоном Всесвітньої боксерської організації, на церемонії оголошення переможця використав не прапор України, а жовто-червоний прапор свого рідного міста Білгород-Дністровського.

 

Хоча зазвичай боксери виходять в ринг з прапором рідної країни. У Мережі користувачі були неабияк обурені вибором прапора українським боксером після перемоги над Коммі.