Привіт від Обами

Привіт від Обами

Американський Білий дім засвідчив свій інтерес до України відрядженням Джеймса Стайнберга — першого заступника держсекретаря США Хілларі Клінтон. Учора він зустрічався з керівниками держави, а в планах мав також розмову з представниками опозиції — з Партії регіонів.

Микола хоче бачити Кучмині очі

Микола хоче бачити Кучмині очі

За даними «УМ», днями колишній майор держохорони Микола Мельниченко (що прославився завдяки записам розмов у кабінеті екс–Президента Кучми) направив на ім’я Генерального прокурора Олександра Медведька заяву, в якій вимагає виписати повістки на допити екс–Президенту Леонідові Кучмі, екс–голові СБУ Леонідові Деркачу та нинішньому Голові Верховної Ради Володимиру Литвину.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За ними — Москва

За ними — Москва

Переговори між Блоком Тимошенко і Партією регіонів, які вже більше року домовляються злитися в єдиному коаліційному пориві і змінити Конституцію, знову забуксували. Насамперед через те, що значна частина «Регіонів» — зокрема група Фірташа—Льовочкіна, Володимир Рибак, Олександр Єфремов тощо — виступають категорично проти єднання з БЮТ. Що не може не турбувати ідейного «куратора» такого союзу — Кремль. За інформацією «УМ», днями лідер ПР Віктор Янукович відвідав з украй неофіційним візитом Москву, де відбулася його зустріч із головою Держдуми Російської Федерації, одним із лідерів партії «Єдина Росія» Борисом Гризловим. З’ясувавши, що шанси на створення коаліції «Регіонів» із БЮТ знову стрімко тануть, Москва вустами «єдинороса» наполегливо порекомендувала Януковичу створити з Юлією Тимошенко бодай ситуативний союз. Тобто спільно голосувати за «потрібні» питання й не сваритися. Для заохочення головному «регіоналу» пообіцяли: якщо зміни до Конституції ухвалені не будуть, підтримку Кремля на загальнонародних виборах Президента отримає саме він. Втім, це ще не кінець: завтра до Білокам’яної приїде Юлія Тимошенко, яка, не виключено, завдяки жіночим чарам зможе вибити з маленьких, але маскулінних правителів РФ інші обіцянки.

Всі статті рубрики