Таке смачне — не скажеш, що пісне
Замість семи лікарів і десяти кухарів
Як тільки організм людини виснажується після зимового браку сонця і свіжих вітамінів, природа дарує свій «контрольний» запас усього і відразу: і сонця, і вітамінів, і краси для натхнення творити. У тому числі і на кухні. З першими весняними днями пробивається і перша зелень. Більшість її не лише їстівна, а й дуже корисна і смачна. Головне — помітити її і не проігнорувати.
Що би смачного з’їсти, щоб швидко схуднути?!
Для багатьох, особливо дівчат і жінок, весна поставила питання руба: треба терміново привести фігуру до ладу, бо скоро в тренді будуть капронові панчохи, короткі сукенки і сяючі обличчя. Іншими словами — треба схуднути і почистити організм. Не знаю, як для кого, а на мене особисто слово «дієта» навіває непереборний сум і спротив.
Необтяжені їжею
І морожені, і свіжа
Ну а як же без чаю? З ним цієї пори особливо смакуватимуть фруктово-ягідні десерти. Заморожені фрукти-ягоди зберігають максимум вітамінів і мікроелементів, при мінімальній тепловій обробці вони все ще залишаться. Отож дістаємо свої заморожені запаси (до речі, свіжа журавлина — також те, що треба) і печемо, приміром, пісний ягідний пиріг.