Віддай зарплату, Мімі!

08.09.2007
Віддай зарплату, Мімі!

Марайя Кері образила вірного соратника?

Мерайя Кері готує до виходу новий альбом, який уже випробувала на своїх подругах: влаштувала «вечірку в піжамах» тільки для дівчат і поставила свої нові пісні. Композиції подругам сподобалися, але висновку, який вони зробили, Кері аж ніяк не чекала. «Вони сказали, що з цих пісень дуже відчувається, як я ненавиджу чоловіків, — дивується співачка. — Але ж я їх люблю!».

Однак усіх чоловіків любити складно, тим паче, якщо вони постійно підкладають тобі свиню. І хоч цього разу Кері постраждала не від того, що їй розбили серце, все ж приємного мало: черговий представник сильної статі подав на неї в суд. Ідеться про колишнього менеджера поп–діви Джеррі Блера, який вимагає від Мерайї виплатити йому чималий відсоток від доходів з її концертної діяльності.

Як повідомляє газета «Нью–Йорк дейлі ньюз», Блер працював із Кері до виходу її минулого альбому The Emancipation Of Mimі. І запевняє, що залишався «єдиним, хто вірив у Мерайю, коли її кар’єра пішла долу». Тоді, мовляв, ніхто, окрім Джеррі, не передбачав, що співачка знову стане популярною, а щойно це сталося, невдячна вирішила «відставити» всіх, хто був поряд у найважчі часи. Тепер Блер запевняє, що йому не заплатили не лише відсотки, а й зарплату за останні два роки роботи з Кері.

Між іншим, зараз цей ображений тип працює з колишнім чоловіком Мерайї, продюсером Томмі Моттолою.