У павутинні шлюбу

07.09.2007
У павутинні шлюбу

«Спайдермен» більше не парубок, так що, дівчата, можете про цього красунчика забути. Виконавець ролі супергероя, 32–річний актор Тобі Магуайр, зі своєю нинішньою подругою Дженніфер Мейєр зустрічається ще з 2003 року, а дев’ять місяців тому в них народилася донька Рубі. Але тільки тепер закохані нарешті офіційно взяли шлюб.

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», весільна церемонія проходила минулого понеділка на Гаваях, і хоча про її деталі нічого не відомо, без сумніву, все було дуже романтично. За чутками, почесним гостем свята був Леонардо Ді Капріо.

Свіжоспечена місіс Магуайр — донька Рона Мейєра, виконавчого директора кіностудії «Юніверсал». 30–річна Дженніфер починала свою кар’єру як прес–аташе в будинках моди «Армані» і «Ральф Лорен», згодом протягом певного часу працювала редактором журналу «Гламур», але з 2004 року «зав’язала» з журналістикою і подалася в ювелірні дизайнери. Прикраси, розроблені нею, користуються великою популярністю в багатьох відомих людей шоу–бізнесу. Носить витвори Джен і Кірстен Данст, партнерка Магуайра по фільмах про Людину–Павука.