Злопам'ятні євреї

28.08.2007
Злопам'ятні євреї

Гібсон: «От я зараз комусь накаркаю!..»

                Симпатяга Мел Гібсон уміє читати думки представниць прекрасної статі (судячи з фільму «Чого хочуть жінки»), вести хрестові походи проти загарбників і помирати за свободу («Хоробре серце»), розмахувати поліцейським значком і боротися з міжнародною наркомафією («Смертельна зброя»). Втім ані солідний послужний список, ані акторська слава, ані визнання глядачів не допоможуть Гібсону отримати роль у високобюджетних стрічках. Так вважає автор «Смертельної зброї-4» Джонатан Лемкін, повідомляє «Делфі.ру».

                Лемкін нагадує, що в липні 2006 року Гібсона заарештували за керування автомобілем у нетверезому стані. Інцидент не набув би такого розголосу, якби під час арешту актор не почав матюкати співробітників шерифської служби та словесно «наїжджати» на євреїв. За це правопорушення Гібсону присудили три роки умовно, 1500 доларів штрафу й змусили відвідувати курси анонімних алкоголіків.

                Утім на цьому наслідки п'яної витівки зірки не закінчилися. Єврей за національністю, Джонатан Лемкін переконаний, що голлівудські боси тепер сто разів подумають, перш ніж запросити Гібсона в якийсь більш-менш серйозний фільм. Більше того, злопам'ятний Лемкін ставить під сумнів навіть появу продовження «Смертельної зброї»...

                Телекомпанія Ей-Бі-Сі вже відмовилася від співробітництва з компанією Мела Гібсона. Раніше вони збиралися зняти телефільм про масове знищення євреїв в роки Другої світової війни. Офіційно відмову пояснили надто довгою підготовкою проекту, але знаючі люди пов'язують розрив з антисемітськими висловлюваннями Гібсона.

                Сам актор уже втомився перепрошувати єврейські громади за свій дурний п'яний язик. Але прощення, вочевидь, так і не отримав...