Підгузники на умі

28.08.2007
Підгузники на умі

Холлі Беррі вирішила присвятити себе дітям.

                Плітка номер один у Голлівуді — актриса Холлі Беррі ось-ось дасть дорогу молодшим конкуренткам, адже сама вона збирається у декретну відпустку. Хтось із оточення зірки проговорився журналу National Enquirer, що Беррі перебуває на другому місяці вагітності. «Холлі дуже щаслива. Правда, дещо занепокоєна тим, які наслідки для дитини може мати діабет матері (актриса хвора на цукровий діабет. — Авт.). Вона робить усе можливе, щоб дитина народилася здоровою», — розповіла поінформована особа. Батьком дитини є манекенник Габріель Обрі (до речі, на дев'ять років молодший Холлі), з яким актриса вже тривалий час живе у цивільному шлюбі.

                Зірка, якій нещодавно виповнився 41 рік, давно мріє про дітей. Але досі їй ніяк не вдавалося завагітніти. Кілька місяців тому Холлі говорила: «Зараз я збираюся почати в своєму житті новий розділ під назвою «материнство». Це мета, яку я чітко поставила перед собою. Якщо не вдасться народити власну дитину, то ми з Габріелем всиновимо малюка».

Подейкують, що ак      Актриса, аби стати матір'ю, скористалася методом штучного запліднення. Хочеться сподіватися, що це не чергова «качка». Адже про подругу по нещастю Ніколь Кідман (їй теж ніяк не вдається народити дитину) аналогічні чутки гуляють мало не щороку. Втім завагітніти Ніколь досі так і не вдалося...