Дайте-но помацати ваш череп!

17.08.2007
Дайте-но помацати ваш череп!

Найкращим чоловіком свiту Уїлла Сміта зробила звичайна... лінійка.

                Хвилюючий погляд, чарівна посмішка та дорогий засіб після гоління не гарантують шаленого успіху чоловіка у представниць протилежної статі. Палеонтологи переконані, що секрет чоловічої привабливості можна виміряти за допомогою звичайнісінької лінійки та шкільного калькулятора. Як пише газета «Дейлі Телеграф», головну роль у «сексуальних» розрахунках відіграє відстань між ротом і бровами чоловіка.

                «Ми ділимо відстань між бровами й верхньою губою на ширину обличчя, — розповідає доктор палеонтології Елеанора Уестон. — Чим меншим буде отримане значення, тим мужніше виглядатиме чоловік». Озброївшись лінійкою, дослідниця протягом кількох місяців «обмірювала» фотопортрети знаменитостей й вираховувала той самий «індекс чоловічої привабливості». У результаті пані Уестон з'ясувала, що список наймужніших чоловіків планети мусить очолити Уїлл Сміт — відомий актор, який свого часу зіграв роль неперевершеного знавця жіночих сердець, автора безпрограшного «методу Хітча». Виконавець ролі робота, боксера, дурнуватого суперагента і просто поганого хлопця був визнаний палеонтологами першим у «супер-пупер-чоловічій» десятці. Але дівчатам, які мрiють опинитися в ліжку зi взірцем мужності, нічого не світить, зазначають таблоїди. Сміт кохає свою дружину Джаду і так цінує свою родину, що готовий пожертвувати заради неї своєю кар'єрою.

                На третьому місці в списку палеонтолога опинився співак Джастін Тімберлейк, на шостому — актор Бред Пітт, сьому сходинку посів футболіст Девід Бекхем, восьму — знаменитий «пірат» Джонні Депп.